Retur produse 2moto

RETUR PRODUSE 2moto

Daca aveţi o problemă cu un produs, care nu a fost rezolvată de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzări, aţi putea fi capabil de a returna produsul la noi. Primul pas este de a completa FORMULARUL DE RETUR

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de 5 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Daca doresti sa returnezi un produs te rugam descarca si completeaza acest formular: Formular Retur

 Conditii returnare:

 Va rugam sa luati in considerare urmatoarele reguli. Vom accepta returul produselor doar daca sunt respectate cumulate urmatoarele conditii:

  • Produsele sunt in ambalajele originale iar ambalajul nu este deteriorat urmare desfacerii produsului.  Ambalajele originale vor fi la randul lor ambalate in cutii sau pungi. A nu se lipi banda adeziva pe ambalajul produsului.
  • Produsul achizitionat trebuie sa fie ca nou, nu trebuie sa prezinte urme de uzura si sa aiba atasate toate etichetele.
  • Costul transportului de de retur va fi suportat de catre client.

Pentru stabilirea condiţiilor de returnare a produsului, contactati-ne la adresa de e-mail office@2moto.ro in care sa specificati motivul pentru care returnati produsul impreuna cu o poza a defectului vizibil (in cazul in care este posibila fotografierea).

Nota:

Conform O.G. Legea nr. 449/2003 și U.G. 34/2014 care descriu condițiile de acceptare a retururilor din partea cumpărătorilor, returul se poate face doar de catre persoanele fizice.

Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice, astfel RETURURILE intre doua societati nu sunt acceptate, produsele beneficiaza de GARANTIE si/sau de service.

Persoanele juridice, incluzând aici și PFA-urile, vor trebui să respecte prevederile din certificatul de garanție, care menționează condițiile de acordare și refuzare a cererii de reparatie pe garanție.

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014 insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care au fost receptionate de Cumparator, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice.

Pentru produsele folosite banii nu se vor returna, acestea pot beneficia de garantie 12 luni de la data achizitionarii.

Adresa retur:   TECHNIK LEB SRL – Str. Principala (curte Cova Ghera), 307285 Mosnita Noua, Timis , Romania